Kövesse Facebook oldalunkat!

A Dunántúlon napos és felhős időszakok egyaránt lesznek, keleten, északkeleten azonban sok marad a felhő. Északkeleten helyenként jelentéktelen havazás, hószállingózás, havas eső előfordulhat. Éjszaka a derült tájakon köd, illetve alacsonyszintű rétegfelhőzet képződése várható. Néhol hószállingózás, ónos szitálás előfordulhat.

Szombat

Eleinte sok lesz a felhő, majd napközben észak felől lassanként felszakadozik, csökken a felhőzet. Csapadék ekkor már nem valószínű. Általában mérsékelt marad a légmozgás, csupán holnap élénkülhet meg néhol az északi szél.

  • A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet jellemzően +1 és -4 fok között alakul, de az eleinte derült, hóval fedett tájakon -5, -8 fokot is mérhetnek.
  • A legmagasabb nappali hőmérséklet szombaton 1 és 5 fok között várható.

 

Hirdetés (x)

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...