Kövesse Facebook oldalunkat!

A következő hetekben jelentős lendületet vehet a nyugdíjbiztosítások értékesítése, valamint az ezekbe a konstrukciókba befizetett eseti díjak volumene is, a 2014-ben bevezetett 20 százalékos adójóváírás összegének maximalizálása miatt – véli Bunghardt Csaba, a Vienna Life Biztosító igazgatósági tagja.

Itt az alkalom az adójóváírás növelésére

A szakember szerint az adójóváírással támogatott nyugdíjbiztosítások jelentik az egyik fő hajtóerőt a biztosítási piacon. Az elmúlt években ezeknek volt köszönhető a rendszeres díjas életbiztosítások piacán tapasztalt konszolidált növekedés is.

Az adójóváírás mértéke az adott évben befizetett biztosítási díjak alapján kerül meghatározásra, aminek összegét az ügyfelek a rendszeres díjakon felül befizetett, eseti díjakkal maximalizálhatják.

– hangsúlyozza a Vienna Life Biztosító igazgatósági tagja.

Erre a lehetőségre az év vége felé közeledve az új nyugdíjbiztosítási szerződést kötő, és az ilyennel már rendelkező ügyfelek figyelmét egyaránt felhívják a piaci szereplők. Éppen ezért a következő hetekben további lendületet kaphat a nyugdíjbiztosítások értékesítése, illetve az eseti díjbefizetések volumene is – teszi hozzá Bunghardt Csaba.

Évi 200 ezret tesz nyugdíjbiztosításba egy átlagos ügyfél

Az adókedvezményes nyugdíjbiztosítások száma hazánkban közel 3 év alatt átlépte a 150 ezret, s egy átlagos ügyfél nagyjából 200 ezer forintot tesz félre évente e nyugdíjcélú öngondoskodási konstrukció segítségével.

  • A Vienna Life Biztosító az adójóváírás bevezetése óta 4.536 darab nyugdíjbiztosítást kötött, amelyek éves átlagdíja a piaci szintet mintegy 40 százalékkal meghaladva eléri a 283 ezer forintot, így a biztosító prémium ügyfélkörrel rendelkezik.
  • A Vienna Life 2015-ben összesen 1727 darab nyugdíjbiztosítást értékesített, az idei évben pedig közel 30 százalékos növekedésre számít és 2200-at tervez kötni – mondta Bunghardt Csaba.

Most ingyenes magán-egészségügyi ellátás jár a megtakarításhoz

Ennek teljesítése érdekében indította el a Vienna Life Biztosító MagánÜgy! akcióját, amelynek során két hónap alatt ezer darab új unit-linked szerződést kíván értékesíteni. Ebből október végéig 684 darab szerződés került megkötésre. A három elemből álló magán-egészségügyi csomagban az ügyfelek egy 0-24 órás orvosi call center vonal, továbbá 11 szakorvosi ellátás szolgáltatásait vehetik igénybe díjmentesen, emellett a csomag kiterjed a labor és diagnosztikai vizsgálatokra (CT, MR és PET-CT) is, 250 ezer forintos éves keretösszegig.

Tetszett a cikk? Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...