Kövesse Facebook oldalunkat!

A Magyar Biztosítási Alkuszok Szövetségének hagyományos, éves konferenciáján idén is értékelték a hazai biztosítók legjobb termékeit. A már megszokott kategóriák mellett ebben az évben egy különdíjat is kiosztottak, amellyel a Colonnade biztosító kiemelkedő tevékenységét ismerték el.

Díjat nyert a Colonnade

A különdíjjal a Colonnade Insurance S.A. Magyarországi Fióktelepének „alkuszok felé irányuló lojalitását, kiemelkedő partneri együttműködését, illetve szakmai munkáját és hozzáállását” jutalmazta a szervezet:

  • A Fairfax Financial Holdings tulajdonában lévő, és a hazai piacon fiatal szereplőnek számító Colonnade biztosító a vállalati biztosítások területén nem kiterjedt értékesítési hálózat építésére, sokkal inkább az alkuszokon keresztül történő értékesítésre fektet nagyobb hangsúlyt, így legfontosabb feladatai közé tartozik az alkuszi kapcsolatok erősítése.
  • Az utóbbi időben számos fejlesztést hajtottak végre és terveznek még a jövőben annak érdekében, hogy belső folyamataik a leghatékonyabban tudják támogatni az alkuszi együttműködést, értékesítési partnereik számára az adminisztráció minden lépése egyszerű és gördülékeny legyen.

Elsősorban új, korábban a piacon még nem forgalmazott biztosítási termékek létrehozására törekszünk, ilyen például a GDPR felelősségbiztosítás, vagy az IT szakmai felelősségbiztosítás. Így elengedhetetlen, hogy segítsük az alkuszok valódi szakértővé válását, hiszen közreműködésükkel edukálni tudjuk a lakosságot és a vállalatokat egyaránt, fejleszthetjük a hazai biztosítási kultúrát. Már indulásunkkor felismertük a közvetlen, személyes kapcsolatok kialakításának fontosságát az alkuszokkal, az elmúlt években folyamatosan képviseltettük magunkat a biztosítási szakmai rendezvényeken és platformokon. Az alkuszok számára személyes, közvetlen elérhetőséget biztosítunk munkatársainkhoz, így kérdéseikkel bármikor fordulhatnak hozzánk, számíthatnak támogatásunkra.

– mondta Faraga Gábor, a Colonnade alkuszi értékesítési igazgatója.

A vállalat korábbi díjai mellett, ugyancsak az alkuszok bizalmát fejezi ki, hogy a működésükhöz szükséges szakmai felelősségük megkötésekor nagy arányban választják a Colonnade biztosítót.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...