Kövesse Facebook oldalunkat!

2018. január 1-jétől az osztrák Generali is a cégcsoport közép-kelet-európai régióját (Generali CEE Holding) erősíti majd vezető piaci teljesítményével. Az új struktúra nemcsak a térség országai között fennálló erős történelmi gyökerekre reflektál, de tükrözi azt a kulcsszerepet is, amelyet Ausztria játszott, amikor a Generali 1989-ben visszatért a régióba.

11-re növekszik a közép-kelet-európai regionális központ által kiszolgált országok száma

A nemzetközi Generali Csoport jelenlegi struktúrájában az osztrák leányvállalat az EMEA (Európa, Közel-Kelet és Afrika) régió része. A jövő év elejétől azonban Ausztria csatlakozásával a közép-kelet-európai regionális központ (Generali CEE Holding) 11 ország munkájáért lesz felelős, ahol a Generali Csoport összesen több mint 16 000 alkalmazottat foglalkoztat, és 2016-ban 6 milliárd euró árbevételt generált. 2013 óta a Generali CEE Holdingot Luciano Cirinà vezeti.

„Az új regionális struktúra új lehetőséget teremt mind Ausztriának, mind a régió eddigi 10 tagjának. Az átalakítás lehetővé teszi, hogy új, határokon átnyúló fejlesztéseket is megvalósítsunk a régióban élő közel 15 millió ügyfelünk számára. Ez a lépés támogatja a Generali Csoport azon stratégiai célját, hogy egyszerűbb, okosabb és gyorsabb működést valósítsunk meg”

– nyilatkozott Luciano Cirinà a változásokról.

 

Az osztrák Generalit mostantól két izgatósági tag képviseli a Generali CEE Holding igazgatóságában

  • Megtartva osztrák pozíciójukat Walter Kupec a CEE régió biztosítási üzletmenetért felelős igazgatója (Chief Insurance Officer – CInsO) lesz, míg Thomas Plank az operációs igazgatói (COO) posztot tölti be a Generali CEE Holding tagjaként.
  • 2018. január 1-jétől ugyancsak csatlakozik a Generali CEE Holding igazgatóságához Miroslav Singer, aki a Cseh Nemzeti Bank korábbi vezetője, jelenleg pedig a Generali CEE Holding intézményi ügyekért felelős igazgatója és a szervezet vezető közgazdásza, emellett pedig a Česká pojišťovna felügyelőbizottságának elnöke.
  • Ilics László, megtartva a magyar Generali Biztosítónál betöltött biztosítási üzletmenetért felelős vezérigazgató-helyettesi pozícióját, a Generali CEE Holding igazgatóságának új tagjaként a régió értékesítési stratégiájáért felelős igazgatója lesz.

Tetszett a cikk? Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...