Barion Pixel
15.8 C
Budapest
- 2024. június 13.
/  Antal, Anett
Kezdőlap Címkék Zöld Hitel

Címke: Zöld Hitel

Lerántjuk a leplet: Szempont-e Magyarországon az energiahatékonyság a laksávásárlásnál?

A mindennapi életben sokak számára - legalábbis bizonyos mértékben - már szempont lett a környezetvédelem és az energiatudatosság. De mi a helyzet az ingatlanvásárlásoknál?

A zöld hitelre alkalmas lakások a fővárosban 1 milliós négyzetméteráron vásárolhatók meg

A zöldlakáshitel-kompatibilis fővárosi lakások átlagos négyzetméterára decemberben elérte az 1 millió forintot, az I. és II. kerületben 1,5-1,6 millió forintos, a XVIII. és a XX. kerületben viszont a 700 ezer forint alatti fajlagos árak jellemezték az érintett új lakásokat

Ötmilliárd forintnyi zöld hitelt igényeltek a Takarékbanknál az első hetekben

Eddig 5 milliárd forint értékben igényeltek zöld jelzáloghitelt 450 ügylet keretében a Takarékbanknál a jegybank által támogatott program indulása óta - tájékoztatta a Takarék Csoport pénteken az MTI-t.

K&H: Helló zöld hitel! – Már érkeznek az érdeklődők

Hétfőtől már igényelhető a K&H-tól a Zöld Otthon Program lakáshitel, amely iránt már az indulás előtti hetekben sokan érdeklődtek. A fokozott érdeklődés érthető, hiszen támogatott konstrukcióról van szó, a kizárólag új lakás vásárlására vagy építésére felhasználható hitelt igénylőknek évente maximum 2,5 százalékos kamatot kell fizetniük, a maximális hitelösszeg pedig 70 millió forint.

IDŐJÁRÁS

KIEMELT

SOKAN OLVASTÁK...

LEGFRISSEBB

INTERJÚK