Barion Pixel
27.9 C
Budapest
- 2023. szeptember 27.
/  Adalbert
Kezdőlap Címkék Facebook

Címke: Facebook

Nem gyakorlat: Oroszország lekapcsolta a Facebookot

Az orosz tömegtájékoztatási és távközlési hatóság, a Roszkomnadzor úgy döntött, hogy blokkolja a Facebookhoz való hozzáférést Oroszországban.

A nagy lerohadás: Egy hete térdelt be a Facebook

Éppen egy héttel ezelőtt, 2021. október hatodikán - magyar idő szerint - az esti órákban elérhetetlenné vált a világ első számú közösségi média platformja a Facebook. A hibát később kijavították, viszont a rendszer órákig állt.

A nagy lerohadás: A Facebook hétfő délután 6-kor globálisan elérhetetlenné vált

Amerikai idő szerint hétfőn délben globálisan elérhetetlenné vált a Facebook közösségi oldal és az óriásvállalat tulajdonában lévő egyéb platformok, mint az Instagram és a WhatsApp - számolt be az amerikai sajtó.

Orbán Viktor: Good bye maszk!

Megvan az ötmilliomodik beoltott, közterületen nem kell többé maszkot viselni - jelentette be szombat délután Orbán Viktor miniszterelnök egy  Facebook üzenetben. 

Orbán Viktor szerda este röviden üzent a karanténnal kapcsolatban a Facebookon

A koronavírus-járvány elleni védekezés új szakaszába lép - jelentette be Orbán Viktor miniszterelnök szerda este a Facebook-oldalán.

1,2 milliárd forint bírságot kaptt a Facebook a GVH-tól

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) 1,2 milliárd forint bírságot szabott ki a Facebookra; ez az eddigi legnagyobb összegű, fogyasztóvédelmi ügyben kiszabott bírság a versenyhivatal történetében. A...

Mars vissza dolgozni! Betilthatják a munkahelyi Facebookozást

Az Országgyűlés a héten fogadta el a GDPR saláta előterjesztést, amellyel új korszak kezdődik az európai általános adatvédelmi rendelet életében.

K&H Bank: Vajon lenyomja-e az Y generáció az X-et?

Hatalmas változás jön néhány éven belül a munkaerőpiacon: a jelenleg még legnagyobb arányban jelenlévő X generációs munkavállalók 2025-től kisebbségbe kerülnek az Y generációhoz képest.

Sikeres Alkusz: 1. ötlet: Ha Facebookra posztolsz, tedd okosan!

A Sikeres Alkusz cikksorozat első ötletét olvashatod itt. Előre figyelmeztelek, hogy nem minden olyan, hogy azt minden biztosítási üzletkötő azonnal meg tudja, mivel elképzelhető, hogy valamilyen extra tulajdonság, ismeret, jártasság vagy képesség szükségelteik hozzá.

IDŐJÁRÁS

KIEMELT

SOKAN OLVASTÁK...

LEGFRISSEBB

INTERJÚK