Kövesse Facebook oldalunkat!

Túlnyomóan derült időre számíthatunk, legfeljebb kevés fátyol- és gomolyfelhő lehet az égen. Éjszaka nagyobb eséllyel a Nyugat-Dunántúlon válhat párássá a levegő, foltokban köd is képződhet, de szerda reggel, délelőtt gyors ütemben javulnak a látási viszonyok. 

A szél többnyire mérsékelt marad. Csapadék nem lesz. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 8 és 16 fok között várható.

A Kárpát-medence egy anticiklon peremén marad, így hazánkban is nyugodt, alapvetően napos időre számíthatunk.

Időjárási helyzet Európában

  • Északnyugat-Európa felett frontok húzódnak, amelyek főként Nagy-Britannia és a Skandináv-félsziget térségében okoznak többfelé csapadékot.
  • A Balkán-félszigetről, illetve Dél-Olaszországról szintén esőről, záporesőről, sőt egyes részeken zivatarokról érkezik jelentés, néhol kiadósabb mennyiségű csapadék is hullott.
  • A frontok, valamint a ciklon között északkelet-délnyugat irányban magasnyomású zóna terül el. A leszálló légmozgás hatására csendesebb az idő, az éjszakai órákban pedig több helyen válik párássá a levegő, köd, illetve rétegfelhőzet is képződik.

Nyitókép: Unsplash.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...