Kövesse Facebook oldalunkat!

Vasárnap az ország legnagyobb részén kiderül az ég. Vasárnap túlnyomóan napos, száraz idő valószínű délután már kevés gomoly- és fátyolfelhővel.

  • A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet döntően 12 és 16 fok között alakul, de az északi völgyekben néhány fokkal hűvösebb, a nagyobb városokban és vízpartokon pedig kissé enyhébb lesz a hajnal.
  • A legmagasabb nappali hőmérséklet vasárnap általában 28 és 32 fok között valószínű.

Nyitókép: Unspalsh.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...