Kövesse Facebook oldalunkat!

Új ügyvezetőt nevezett ki a Porsche Holding Salzburg a Porsche Hungaria Kereskedelmi Kft. és a Porsche Ingatlankezelő Kft. élére – tájékoztatta a Porsche Hungaria az MTI-t.

Brigitte Auernigg Németh Balázs és Elmar Geisler mellett végzi az ügyvezetői feladatokat.

Elmar Geisler ügyvezető igazgató augusztus 31-ig közösen látja el feladatkörét az új ügyvezetővel, majd új megbízást kap Magyarországon kívül.

Németh Balázs ügyvezető igazgató posztját nem érintik a változások, a Porsche Hungaria értékesítési és a marketing területekért felelős ügyvezető igazgatója marad.

Brigitte Auernigg 2022. szeptembere óta dolgozik a Porsche Slovakia pénzügyi, back-office és vevőszolgálati ügyvezető igazgatójaként, ezt a pozícióját egy ideig, az új magyarországi feladataival párhuzamosan is betölti – tájékoztattak a közleményben.

A Porsche Hungaria a német Volkswagen konszern márkáinak magyarországi importőre, amely köré az autókereskedelem támogatására az elmúlt több mint 30 év alatt vállalatcsoport épült ki. Része egyebek között a Porsche Pénzügyi Csoport, a Porsche Ingatlankezelő, az Europcar autókölcsönző és egy alkatrészellátást végző logisztikai központ is.

A nyilvános cégadatok szerint a Porsche Hungaria Kft. árbevétele 2022-ben 421,4 milliárd forint volt, 2021-ben pedig 400,8 milliárd forint. Az adózott eredmény tavaly elérte a 2,9 milliárd forintot, tavalyelőtt a 4,7 milliárd forintot.

Nyitókép: Unsplash.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...