Kövesse Facebook oldalunkat!

Csatornaépítési munkák kezdődnek kedden a Határ út metróállomásnál a gyalogosaluljáró-felújításnál, ezért változik a forgalmi rend – tudatta a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) az MTI-vel.

Azt írták, hogy a munkálatok július végéig közúti forgalmi változással járnak: a Vak Bottyán utca egyirányú lesz a Tompa utcáig a Lehel utca irányába.

Az építkezés alatt a Ferihegyi repülőtérre vezető út felől nem lehet balra kanyarodni a Vak Bottyán utca irányába, a repülőtérre vezető út megközelíthető lesz a Kőér utca és a Vak Bottyán utca felől.

Nyitókép: MTI.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...