Kövesse Facebook oldalunkat!

Általában közepesen vagy erősen felhős lesz az ég, az erőteljessé váló gomolyfelhő-képződésből szombaton a Dunántúlon, vasárnap napközben a Dunától keletre fordulhat elő elszórtan zápor, zivatar. 

Éjszaka általában közepesen vagy erősen felhős lesz az ég, a csapadékgócok számossága csökken, zivatar az idő előrehaladtával egyre kevésbé valószínű. Az északira, északnyugatira forduló szél éjjel a Dunántúlon már megélénkülhet, vasárnap napközben már másutt is többfelé élénk, a Dunántúlon és a Zemplén, valamint a Nyírség térségében erős széllökések is lehetnek. Ugyanakkor zivatarok környezetében átmenetileg viharossá fokozódhat a légmozgás.

  • A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 5 és 11 fok között valószínű, a kevésbé felhős, szélcsendes nyírségi részeken azonban hidegebb is lehet.
  • A legmagasabb nappali hőmérséklet vasárnap döntően 19, 20 fok körül alakul.

Nyitókép: unsplash.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...