Kövesse Facebook oldalunkat!

Általában derült vagy gyengén felhős idő várható, csak kevés helyen lehetnek felhős körzetek. Csak egy-egy zápor vagy zivatar fordulhat elő. Éjszakára ezek lecsengenek, többnyire fátyolfelhős idő lesz.

Szerdán napos idő várható, fátyol- és gomolyfelhőkkel, a Dunántúlon kevés helyen záporral, zivatarral. Szerdán a délkeleti szél nagy területen megélénkül, elsősorban zivatarok környezetében erős vagy viharos széllökésekkel.

  • A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 15 és 22 fok között alakul.
  • A legmagasabb nappali hőmérséklet szerdán 32 és 38 fok között valószínű.

Nyitókép: Unsplash.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...