Kövesse Facebook oldalunkat!

Szerdán túlnyomóan derült lesz az ég. Csütörtökön is sok napsütésre számíthatunk, emellett délelőtt főleg nyugaton és északon helyenként, a délutáni, esti óráktól északnyugat felől egyre többfelé megjelenik a fátyolfelhőzet, amely éjjel vastagszik is.

Csapadék nem várható. Napközben elsősorban az Észak-Dunántúlon többfelé megélénkül, Sopron környékén megerősödhet a délkeleti szél.

  • A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -2 és +6 fok között alakul, fagyzugokban hidegebb is lehet.
  • A legmagasabb nappali hőmérséklet csütörtökön 19 és 24 fok között valószínű.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...