Kövesse Facebook oldalunkat!

A derült éjszakát követően szerdán zavartalan napsütésre számíthatunk. Csapadék nem lesz. Reggelig mérsékelt marad a légmozgás, szerdán a Dunántúlon és a Duna mentén viszont már megélénkül, kevés helyen olykor meg is erősödik a délkeleti szél.

  • A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -3 és +4 fok között alakul, fagy ismét nagy területen várható. Az északi völgyekben ennél hidegebb, míg a Dunántúl magasabban fekvő részein enyhébb lehet a hajnal.
  • A legmagasabb nappali hőmérséklet szerdán 16 és 21 fok között valószínű.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...