Kövesse Facebook oldalunkat!

A gazdasági előrejelzések pontosságáért a Magyar Bankholding elemzői nyerték el a Consensus Economics 2021 Forecast Accuracy Award for Hungary díját – közölte a Magyar Bankholding pénteken az MTI-vel.

A világ vezető nemzetközi, gazdasági felmérésekkel foglalkozó cégének elismerését Suppan Gergely vezető elemző és csapata negyedik alkalommal kapta meg.

A huszonnégy hónapon át tartó versenyben az elemzői csapatok minden hónapban előrejelzéseket készítettek a reál GDP, illetve az infláció alakulásával kapcsolatban.

Martzy Antal, a Magyar Bankholding, egyben az MKB Bank pénzügyekért felelős vezérigazgató-helyettese a közleményben kiemelte, a legpontosabb elemzői előrejelzések révén a Magyar Bankholding naprakész és megalapozott szakmai támogatást biztosít ügyfeleinek üzleti tervezési, befektetési és beruházási döntésekben.

A Magyar Bankholding Zrt. hazai tulajdonú pénzügyi holdingtársaság, amely a Budapest Bank Zrt., az MKB Bank Nyrt. és a Takarék Csoport fúziójának megvalósítását célozza.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...