Kövesse Facebook oldalunkat!

Éjszaka a legtöbb helyen átmenetileg felszakadozik, csökken a felhőzet, ekkor már csak kevés helyen eshet. Szombaton a déli és északi megyékben erősen felhős vagy borult idő ígérkezik esővel, délen záporral, északon délután havas esővel, hóval.

A közöttük levő megyékben ugyanakkor több-kevesebb napsütés, csapadékmentes idő valószínű. A délnyugati szél éjszakára mérséklődik. Szombat délután ugyanakkor egyre nagyobb területen északkeletire fordul, és megélénkül a szél.

  • A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet többnyire -3 és +3 fok között alakul, ugyanakkor a kissé szelesebb, magasabban fekvő délnyugati helyeken csupán 5, 8 fokig hűl le a levegő.
  • A legmagasabb nappali hőmérséklet szombaton többnyire 3 és 8 fok között várható, de míg délen, délnyugaton 10, 11, északkeleten csupán 1, 2 fok valószínű.

Nyitókép: MTI.

Hirdetés (x)

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...