Kövesse Facebook oldalunkat!

Felhőátvonulások várhatók, az északkeleti megyékben hózápor, havaseső-zápor előfordulhat. Éjszaka a Tisza vonalának tágabb környezetében lehetnek elsősorban felhősebb tájak, ott egy-egy futó hózápor kialakulhat.

Kedden a Tiszántúlon lesz a legtöbb felhő, másutt napos idő várható, majd a délutáni óráktól észak felől magasszintű felhők érkeznek, ekkor számottevő csapadék nem valószínű. Az északnyugati szél hétfőn a Dunántúlon és a középső országrészben nagy területen lesz erős. Reggelre fokozatosan mérséklődik a légmozgás, és kedden az északi országrészben lehetnek már csak élénk lökések.

  • A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -7 és -2 fok között alakul, a fagyzugos helyeken ennél hidegebb is lehet.
  • A legmagasabb nappali hőmérséklet kedden -1 és +4 fok között valószínű.

Nyitókép: MTI / Illusztráció.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...