Kövesse Facebook oldalunkat!

Túlnyomóan borult, párás idő várható. Hajnalig helyenként előfordulhat szitálás, gyenge eső, az éjszaka második felében egyre inkább már csak a délnyugati megyékben, illetve a Duna vonalának tágabb környezetében.

Késő este északnyugat felől elkezdődik a felhőzet csökkenése, ugyanakkor a déli megyékben és a Duna-Tisza közén kedd délutánig még sok lesz a felhő. Másutt kedden napos, gyengén felhős idő várható. Az északi szél a Dunántúl nyugati részén, estétől már a Tiszántúlon is megélénkül, kedd délután mindenütt mérséklődik a légmozgás.

  • A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -2 és +5 között várható, de az északkeleti fagyzugokban ennél néhány fokkal hidegebb is lehet.
  • A legmagasabb nappali hőmérséklet kedden 5 és 9 fok között valószínű.
Hirdetés (x)

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...