Kövesse Facebook oldalunkat!

Este, éjszaka ismét terjeszkedik a rétegfelhőzet, többfelé köd képződik. Ezek pénteken napközben is csökken, és ezt követően a legtöbb helyen napos idő várható. Főként a Nyugat-Dunántúlon azonban pénteken is egész napra beragadhat a felhőzet. Legfeljebb szitálás, éjjel esetleg néhol ónos szitálás alakulhat ki. Gyenge marad a légmozgás.

  • A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet hajnalban általában -5 és +3 fok között alakul, nagyobb területen fagymentes idő a Nyugat-Dunántúlon lehet.
  • A legmagasabb nappali hőmérséklet pénteken a napos tájakon 11 és 14, a tartósabban borult, párás, ködös részeken 4 és 10 fok között várható.
Hirdetés (x)

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...