Kövesse Facebook oldalunkat!

Éjjel sokfelé párássá válik a levegő, főleg az Alföldön és a Dunántúl nyugati, délnyugati részein ködre is számítani kell, de a kevésbé szeles részeken is előfordulhatnak ködfoltok. Ezek vasárnap megszűnnek, és jobbára napos, száraz idő várható.

A déli, délkeleti szél a Győr-Szeged vonal széles sávjában többfelé megélénkül, helyenként megerősödik.

  • A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -2 és +8 fok között alakul, de a fagyzugokban ennél néhány fokkal hidegebb is lehet.
  • A legmagasabb nappali hőmérséklet vasárnap általában 14, 17, a hosszabb ideig párás részeken 11, 13 fok között alakul.

Nyitókép: MTI.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...