Kövesse Facebook oldalunkat!

Az őszi időszak fontos hitelezési piaci újdonsága az a kedvezményes lízingkonstrukció, melyet hazai mikro-, kis- és középvállalkozások igényelhetnek a Széchenyi Kártya Újraindítási Program keretében. Az MKB-Euroleasingnél is elérhető megoldás lényeges jellemzője, hogy az állami támogatásnak köszönhetően éves kamata nem haladja meg a 0,5%-ot.

A Széchenyi Lízing GO! elnevezésű konstrukció célja a hazai mikro-, kis- és középvállalati szféra újraindítása a járványt követően, szektortól, profiltól függetlenül. A finanszírozás felhasználható eszközök, immateriális javak finanszírozására egyaránt, rugalmasságát pedig többek közt az garantálja, hogy zártvégű és nyíltvégű pénzügyi lízing formában egyaránt elérhető.

Finanszírozható eszköz lehet egyebek mellett új és használt

  • személygépjármű;
  • kishaszongépjármű;
  • motorkerékpár;
  • mezőgazdasági gép (kombájn, traktor, pótkocsi);
  • talajművelő eszköz, permetező gép, rakodó gép;
  • targonca, építőipari gép, önjáró munkagépek;
  • hajó (vitorlás, elektromos, motoros);

A konstrukció 7,5%-os kamatja a 7%-os állami támogatás révén mindössze évi 0,5%, emellett költségként csupán a finanszírozott összeg 1,5%-a, de legfeljebb 1.500.000 Ft mint szerződéskötési díj jelenik meg.

Vály Judit, az MKB-Euroleasing vezérigazgatója elmondta:

Hisszük, hogy a hazai kis- és középvállalati szektor nem csak a magyar gazdaság kulcsfontosságú szereplője, de annak szíve és lelke is. Ennek megfelelően nap mint nap azon vagyunk, hogy lízingpartnereinkkel együttműködve számukra is a legkorszerűbb és igényeiknek a leginkább megfelelő pénzügyi megoldásokat szállítsuk. A Széchenyi Lízing GO! lízingkonstrukció komoly segítséget jelent a magyarországi KKV-k újraindulásában, biztos alapot adva rövid- és középtávú fejlesztési terveik megvalósításához.

A Széchenyi Lízing GO! a KAVOSZ Zrt. által működtetett Széchenyi Kártya Program részét képezi. Igénylésének menete egyszerű: első körben javasolt az MKB-Euroleasingtől finanszírozási ajánlatot kérni a beszerzendő eszközre; majd követni a vállalat weboldalán leírt, néhány fázisból álló folyamatot. Maga a lízingkérelem KAVOSZ online ügyfélfiókjában, vagy előzetes időpontfoglalás után az igénylő által választott regisztráló irodában személyesen indítható; a benyújtása pedig személyesen történhet. A lízingkérelmeket befogadó helyszínek listája a KAVOSZ weboldalán érhető el.

 

 

Hirdetés (x)

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...