Kövesse Facebook oldalunkat!

Hidegfront érkezik, de annak elvonultával ismét melegszik az időjárás, a jövő hétvégén többfelé 30 fok feletti maximumok várhatók – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú, előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.

Hétfő reggel még északkelet felé lehetnek záporok, zivatarok. Napközben több órára kisüt a nap, majd este megérkezik a hidegfront és ekkortól északnyugat felől egyre többfelé várható zápor, zivatar. Estétől egyre nagyobb területen megerősödik, sőt, a front mentén és zivatarok környezetében viharossá is fokozódik a szél.

  • A leghidegebb órákban 18-24 fok várható.
  • Napközben általában 32-38 fokig emelkedik a hőmérséklet, az északi határnál viszont csak 30, 31 fok várható.

Kedden hosszabb-rövidebb időre kisüt a nap, de szórványosan valószínű záporeső, zivatar. Többfelé erős, zivatar környezetében viharos lehet a szél.

  • A legalacsonyabb hőmérséklet 13-23, a legmagasabb hőmérséklet 24-30 fok között valószínű, északnyugaton mérhetik az alacsonyabb, keleten a magasabb értékeket.

Szerdán több órára kisüt a nap. Helyenként előfordulhat zápor, nagyobb eséllyel az ország déli felén. Sokfelé élénk, helyenként erős, zivatar környezetében viharos lehet a szél.

  • Hajnalban 8-17, a délutáni órákban 23-27 fok valószínű.

Csütörtökön napos időre van kilátás. A minimum 7-16, a maximumok 24-28 fok között alakulnak.




Pénteken, augusztus 20-án sok napsütés várható gomoly- és fátyolfelhőkkel, de egy-egy zápor nem kizárt. Többnyire mérsékelt lesz a légmozgás.

  • A hajnali 8-17 fokról 26-31 fok közé emelkedik a hőmérséklet.

Szombaton és vasárnap több órás napsütés valószínű gomoly- és fátyolfelhőkkel. Helyenként előfordulhat záporeső, egy-egy zivatar.

  • A minimumhőmérséklet szombaton 8-17, vasárnap 10-18 fok között alakul.
  • Szombaton 26-32, vasárnap 26-33 fokig emelkedhet a hőmérséklet – olvasható az előrejelzésben.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...