Kövesse Facebook oldalunkat!

A Takarékbanknál már igényelhető az államilag támogatott Széchenyi Kártya Újraindítási Programban a Széchenyi Kártya GO! – közölte a pénzintézet az MTI-vel.

Az újraindítási program fő célja, hogy támogassa a hazai vállalkozások fejlesztéseit, beruházásait, illetve segítse a szektor likviditását a pandémiás időszakból való kilábalásban.

A közleményben ismertetik, hogy a Takarékbank a Széchenyi Kártya Program kereskedelmi banki partnere, a konstrukció bevezetése óta több mint 132 ezer kölcsönszerződést kötött, és mintegy 1200 milliárd forint forrás kihelyezésével segítette a vállalkozások működését, ami 38 százalékos részesedést jelent a hazai pénzügyi piacon.

Kiemelték, hogy az Agrár Széchenyi Kártyáknál minden három forintból kettő a Takarékbank közvetítésével jutott el az agrárvállalkozásokhoz. A Széchenyi Kártya Programban a legnépszerűbb termékek a folyószámlahitelek, az elmúlt években dinamikusan nőtt a beruházási hitelek igénylése is – írja a Takarékbank közleményében.

Vida József, a Takarékbank vezérigazgatója a közleményben hangsúlyozta, a válság utáni újraindulásnál a kereskedelmi bankokra különösen fontos feladat hárul azzal, hogy megfelelő forrással segítsék a vállalkozások működését.

Hirdetés (x)

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...