Kövesse Facebook oldalunkat!

Az északkeleti harmadban is borult lesz az ég, és már ott is valószínű kisebb eső, zápor. Mindeközben a csapadékzóna mögött dél, délnyugat felől szakadozottá válik a felhőzet. Estétől azonban ismét előfordulhat zápor, nagyobb eséllyel a nyugati és az északi tájakon zivatar is kialakulhat, délkelet felé haladva kisebb ennek az esélye.

Hirdetés (x)

A zivatartevékenység az éjszaka második felére egyre inkább az északkeleti, keleti országrészre tevődhet át. Kedden az északnyugati megyékben egész nap erősen felhős vagy borult lesz az ég. Máshol napos, gomolyfelhős időre van kilátás. A Dunántúlon kisebb eső, zápor, főleg a Tiszántúlon elszórtan zápor, néhol zivatar is lehet. 

  • A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 9 és 14 fok között alakul, de délkeleten 15, 18 fok is lehet.
  • A legmagasabb nappali hőmérséklet kedden 16 és 28 fok között alakul, északnyugaton lesz a hidegebb, délkeleten a melegebb idő.

Nyitókép: MTI.

Hirdetés (x)

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...