Kövesse Facebook oldalunkat!

Estig erősen gomolyfelhős idő várható, az Észak-Dunántúlon lehet kevesebb felhő az égen, és az északkeleti megyékben gyenge eső, kisebb zápor még előfordulhat. Ezt követően határozottan csökkenni kezd a felhőzet, és az ország északi felében a legtöbb helyen kiderül az ég.

Szombaton is általában erősen gomolyfelhős idő várható, de több-kevesebb napsütésre mindenhol lehet számítani. Záporok néhol, – legkisebb eséllyel a Tiszántúlon – kialakulhatnak. Estétől dél felől határozottan megvastagszik a felhőzet. A légmozgás este fokozatosan mérséklődik, majd szombaton már csak a Dunántúlon élénkülhet meg ismét az északi szél.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -2 és +5 fok között várható, de az északi völgyekben ennél pár fokkal hidegebb is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet szombaton 10 és 15 fok között alakul.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...