Kövesse Facebook oldalunkat!

Estétől csökkenni kezd a felhőzet, hajnalra nagy területen kiderül az ég, de az északi, északkeleti határszélen maradhatnak felhősebb területek, ott még jelentéktelen eső is lehet. Pénteken délelőtt még hosszabb időre kisüt a nap, ám erőteljessé válik a gomolyfelhő-képződés.

Délutánra ezek a gomolyok ellaposodnak, szétterülnek, így összességében erősen felhős területek is kialakulhatnak. Számottevő csapadék nem várható, néhol lehet csak gyenge záporeső. Az élénk északnyugati szelet, gyakran erős széllökések kísérik, éjszakára átmenetileg mérséklődik a légmozgás.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -5 és +2 fok között alakul. Elsősorban a szélcsendes nyugati tájakon, fagyzugos völgyekben lehet erősebb fagy. A legmagasabb nappali hőmérséklet pénteken 8 és 13 fok között várható.

Nyitókép: MTI.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...