Kövesse Facebook oldalunkat!

Meghalt 162, többségében idős, krónikus beteg, és újabb 8863 magyar állampolgárnál mutatták ki a koronavírus-fertőzést – közölte a koronavirus.gov.hu vasárnap, kiemelve: eddig 1 319 266 embert oltottak be Magyarországon, közülük 392 703-an már a második oltást is megkapták.

A kormányzati portálon azt írták: 516 490-re nőtt a Magyarországon azonosított fertőzöttek száma. Az elhunytaké 16 952-re emelkedett, a gyógyultak száma 351 891.

Az aktív fertőzöttek száma 147 647-re nőtt. Kórházban 8764 koronavírusos beteget ápolnak, közülük 1005-en vannak lélegeztetőgépen.

Hatósági házi karanténban 48 329-en vannak, a mintavételek száma 4 076 943-ra nőtt.

A járvány rendkívül intenzíven terjed, ezért azt kérik, hogy a hosszú hétvégén is mindenki kerülje azokat a helyeket, ahol nagyobb lehet az esélye a fertőzésnek.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...