Kövesse Facebook oldalunkat!

Pontosan 20 éve kezdte meg működését akkor még egyszemélyes vállalkozásként a Balla Ingatlan, mely mára a budapesti ingatlanközvetítői piac három legnagyobb szereplőjének egyike lett közel 150 értékesítővel. A vállalkozás az elmúlt években kiemelkedő sikereket ért el az újépítésű ingatlanok fejlesztése során nyújtott tanácsadói és értékesítői tevékenységével.

Egy hálózat nagyságát irodaszám, munkatárszám, illetve ingatlanállomány alapján lehet transzparensen vizsgálni, de vannak ezen kívül is fontos mutatószámok, mint például a piaci átlagnál jelentősen alacsonyabb munkatársi fluktuáció, amire Balla Ákos cégvezető kifejezetten büszke, mert ez garantálja azt, hogy felkészült kollégákkal tudnak jó szakmai színvonalú szolgáltatást nyújtani.

A Balla Ingatlan legerősebb piaci szegmense a külvárosi családi lakások, illetve családi házak, mely szegmens várhatóan minden más ingatlanpiaci szegmensnél jobban fog teljesíteni a következő években a befektetők visszavonulása és a külföldi vásárlók eltűnése miatt. Ezért a vállalkozás bár a koronavírus miatt szülinapi rendezvénnyel nem ünnepelte meg a működésének huszadik évfordulóját, mégis növekedésre tervez és bizakodva tekint az év hátralevő része elé is.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...