Kövesse Facebook oldalunkat!

Éjszaka tovább csökken a felhőzet, de a már említett csapadékosabb tájakon nagy terülten pára, foltokban köd képződhet. Hétfőn a pára- és ködfoltok hamar feloszlanak, ezt követően gomolyfelhős, napos idő valószínű.

Elszórt jelleggel lehet záporeső, de az Északi-középhegység térségében, az Alpokalján az ég is megdörrenhet. Hétfőn az északnyugati szél a Kisalföldön erősödhet meg, másutt általában mérsékelt marad. Zivatarok környezetében átmenetileg viharossá fokozódhat a szél.

  • A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 13 és 18 fok között alakul.
  • A legmagasabb nappali hőmérséklet hétfőn 25 és 30 fok között várható.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...