Kövesse Facebook oldalunkat!

Délkelet felől fokozatosan megnövekszik a felhőzet, hajnalra már mindenütt erősen felhős vagy borult lesz az ég. Az éjszaka második felétől főként a középső országrészben vegyes halmazállapotú csapadék kialakulhat, nyugatabbra eső, havas eső, hó, keletebbre eső valószínű. A reggeli órákban az Északi-középhegység nyugati vidékén ónos eső is lehet.

Csütörtökön többnyire erősen felhős vagy borult lesz az ég, de északkeleten szakadozottabb lesz a felhőzet. Több helyen várható csapadék: a Dunántúlon és az Északi-középhegység térségében eső, havas eső, hó, a Dunától keletre eső valószínű. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás, de délkeleten és északkeleten helyenként megélénkül a délkeleti szél.

  • A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet +2 és -5 fok között alakul.
  • A legmagasabb nappali hőmérséklet csütörtökön jobbára 1 és 7 fok között lesz, de a Tiszántúlon kissé melegebb is lehet.

Csütörtök estig a Kárpát-medence fölé eleinte száraz, majd egyre nedvesebb levegő áramlik.

KORÁBBAN ÍRTUK

Luxusnyugdíj: Álmodik a magyar, de nem tervez +VIDEO

Unokáktól nyüzsgő családi házat, gleccsertúrát, luxusautót, kávézót kívánnak maguknak a magyarok, ha öregkoruk vágyálmairól kérdezik őket. A hazai lakosság fejében még mindig él a boldog és nyugodt nyugdíjas évek illúziója, miközben az időskori juttatás vásárlóereje igencsak lemaradt az átlagfizetésekétől, a magyarok nyugdíjmegtakarításai pedig csökkenő tendenciát mutatnak.

A biztosításközvetítői szakma esete a COVID-dal, avagy a digitalizáció nem csak egy múló hóbort...

Folyamatosan figyeljük és elemezzük a világban tapasztalható gazdasági folyamatokat és azok lehetséges hatásait. Annak ellenére, hogy a magyar biztosítási piacot elvakította és elkényelmesítette a még év elején is érzékelhető kedvező gazdasági környezet miatt kialakult pénzbőség

Időjárási helyzet Európában

  • Szárazföldünk északnyugati, északi része fölött ciklonok örvénylenek. Hatásukra arrafelé, valamint a hozzájuk tartozó frontok mentén erősen felhős vagy borult az ég, több helyen előfordul eső, néhol havas eső, hó, a Skandináv-félsziget nagy részén havazik.
  • Szintén ciklon található a Balkán-félsziget térségében, emiatt ott is sok a felhő, és több helyen alakul ki zápor, zivatar.
  • A Pireneusi-félszigettől az Alpokon át egészen a Kelet-európai-síkság déli vidékéig anticiklon húzódik. Területén gyengén felhős, napos és borult, párás, helyenként tartósan ködös tájak egyaránt előfordulnak.
  • Számottevő csapadékról nem érkezik jelentés, legfeljebb a borult, ködös területeken fordul elő szitálás, ónos szitálás, hószállingózás.
  • A legmagasabb nappali hőmérséklet kontinensünk északi, északkeleti vidékein általában +3 és -6 Celsius fok között változik, de a Skandináv-félsziget északi területén -10, -17 fok is előfordul.
  • Európa középső tájain általában 4 és 10, Nyugat- és Dél-Európában pedig 10 és 20 fok között alakul. 
Hirdetés (x)

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...