Kövesse Facebook oldalunkat!

A TrustChain és Peak Financial Services a jogi és pénzügyek digitalizációjával segíti a magyar KKV-kat az innováció útjára lépni. Ezáltal egyszerűsíti és felgyorsítja a munkafolyamataikat, biztonságossá és átláthatóvá teszi az elszámolásukat, csökkenti a papírmunkával járó felesleges terheiket.

A TrustChain egy biztonságos digitális szerződéskötési platform olyan cégek számára, amelyek egy helyen szeretnék kezelni a beszállítóikat és a céges ügyfeleiket, egyszerűsítenék és felgyorsítanák a szerződéskötéseiket, valamint nyitottak az új digitális, pénzügyi megoldásokra.

Nemcsak időigényes, de buktatókkal is teli a számlák alapján történő elszámolás a munkatársakkal. Miért ne lehetne ez is egyszerű és gyors digitális folyamat? A digitalizált szerződések révén egyúttal felszámolhatók a céges házipénztárakban időnként eluralkodó káosz is! Mindez most egyszerűen kipróbálható a TrustChain oldalán egy céges prepaid bankkártyaszerződés megkötésével.

A Peak CashCard Business terméke a Mastercard üzleti prepaid kártya, amely kézenfekvő megoldást nyújt a digitális szerződéskötések pénzügyi vonatkozásaira is. A szolgáltatást kifejezetten a KKV- és a nagyvállalati szektor igényeire szabták. Használatával a cégek költséghatékonyan és átláthatóan kezelhetik mindennapi pénzügyeiket is. Az elszámolási és könyvelési folyamatok olyan egyszerűek és gyorsak, akárcsak a TrustChain által kínált szerződéskötések.

A két digitális szolgáltató együttműködésének köszönhetően mostantól mind a szerződések, mind a kiadások is online menedzselhetők. A kártyákhoz tartozó új generációs web- és mobil felület segít a tervezett kiadásokra szánt összegek elkülönítésében is, így kivédhető a túlköltekezés veszélye, illetve átláthatóvá válnak a könyvelési folyamatok.

IDŐJÁRÁS

Túlnyomóan napos lesz az idő csütörtök éjfélig

Az ország északi felén, kétharmadán szerda délután és csütörtökön is túlnyomóan napos idő várható csapadék nélkül.

Minden kártyához saját bankszámlaszám tartozik, melynek segítségével direktben tölthetők a vállalat bankszámlájáról a CashCard Business kártyák. Közöttük a tranzakciók 24/7 valós időben zajlanak. A kártyák a világ bármely pontján, bármikor egyszerűen használhatók, épp úgy, ahogy a digitális szerződéskötések is történnek.

Peak Financial Services jóvoltából azok a cégek, amelyek 2019. október 7. és november 4. között regisztrálnak a TrustChain digitális szerződéskötési platformján , automatikusan egy céges Peak kártyához is hozzájutnak.

Hirdetés (x)

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...