Kövesse Facebook oldalunkat!

A következő 36 órában gyorsmozgású hidegfront vonul el a Kárpát-medence közelében, északról súrolva a térséget, hatására főleg az ország északi, északkeleti részén hétfőn sokfelé kell viharos szélre számítani.

Éjszakára a kezdetben erősebben gomolyfelhős tájak fölött is csökken a felhőzet, csapadék nem valószínű.

EZ IS ÉRDEKELHETI

Nyugdíjba mennél 30-40 évesen? Matek az egész: a PANNON-SAFE már kisütött valamit

A mókuskerékből való kiszállás régóta foglalkoztatja a ... nos, nagyjából mindenkit, aki benne van. Egy Észak-Amerikában indult mozgalom van terjedőben Európában is, amelynek több sikeresen idő előtt nyugdíjba vonult tagja hírdeti, hogy néhány – módszereiben egyszerű, betartásában nehéz – alapelv segítségével sok ember számára elérhetővé válhat, hogy az unott, fárasztó munkáját egy kellemes és jobb életre cserélje.

Hétfőn a többórás napsütés mellett gomolyfelhő-képződésre számíthatunk, és helyenként záporeső is kialakul, egy-egy zivatar is előfordulhat. Reggelig a délnyugati, déli szelet többfelé élénk, a Dunántúlon kis területen erős lökések kísérik, majd a szél északnyugatira, nyugatira fordul, és a délnyugati országrész kivételével sokfelé viharossá fokozódik, legerősebb széllökések az északi megyékben, a magasabban fekvő területeken várhatók.

  • A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 10 és 17 fok között alakul.

Nyitókép: Unsplash.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...