Kövesse Facebook oldalunkat!

Éjszaka lassan szakadozik a felhőzet, keleten, délkeleten még eső, havas eső, néhol hó előfordul. Kedden északnyugaton és a középső országrészben közepesen, másutt erősen felhős lesz az ég, északkeleten néhol havazás, délnyugaton helyenként eső, havas eső még lehet.

Kedd estig a fent említett ciklon keletebbre vonul, mögötte szárazabb, kissé hidegebb léghullámok érkeznek a Kárpát-medence fölé. Az északnyugati, északi, reggelig a Tiszántúlon a délnyugati szél megélénkül, napközben néhol meg is erősödik. 

  • A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 0 és -7 fok között alakul.
  • A legmagasabb nappali hőmérséklet kedden 0 és +6 fok között valószínű.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...