Kövesse Facebook oldalunkat!

Az általános vállalkozói kedv növekedésével párhuzamosan az ingatlanpiachoz kapcsolódó szolgáltatásokkal is egyre többen szeretnének foglalkozni. A fokozódó növekedés nyertesei a már jól működő ingatlanközvetítői hálózatok lehetnek, akik franchise rendszerben biztosítanak szakmai tudást és teljes körű támogatást a kezdő és a már meglévő, tapasztalt ingatlanos vállalkozóknak.

Újra vonzó lett az ingatlanközvetítői szektor

A szolgáltatásokkal foglalkozó franchise üzletágak esetében általában kisebb befektetési összeggel és gyorsabb megtérülési mutatókkal lehet számolni, így nagyon sok kezdő vállalkozó és befektető keresi ezeket a lehetőségeket. Egy mosoda, kávézó vagy étterem megnyitásához és üzemeltetéséhez több tízmilliós befektetési összeg szükséges, amelynek megtérülési ideje jóval hosszabb, mint a néhány millió forinttal elindítható szolgáltatói üzletágak esetében.

„A szolgáltatások közül piaci tapasztalatunk alapján újra vonzó lett az ingatlanközvetítői szektor. Egyre többen jönnek rá, hogy a hazai fellendülés üzleti alapokon is jó befektetés, amelyhez mi közel 20 év ingatlanpiaci tapasztalatát és egy több mint 15 éve stabilan működő hálózati támogatást tudunk biztosítani.”

– nyilatkozta Szemler Tamás, a Duna House franchise igazgatója.

Bővítené franchise hálózatát a Duna House

Az piaci átlagot tekintve egy induló vállalkozásnál csak 10% az esély arra, hogy 3-5 év múlva is stabilan működjön, szerencsére a Duna Housenak mások a tapasztalatai. A partnereink több mint fele már 10 éve csatlakozott az ingatlanhálózathoz, és könnyedén lépést tart a változó piac által diktált feltételekkel. A bővülés cégcsoporton belül folyamatos, így a Duna House most azok jelentkezését várja, akik hasonlóan hosszú távon, velük együtt szeretnének részesedni az ingatlanpiaci sikerekből.

A Duna House jelenleg 130 irodával rendelkezik országszerte, amelyekben több mint 1000 ingatlanértékesítő kolléga szolgálja ki az ügyfelek igényeit eladói és vevői oldalon egyaránt.

A cégcsoport a hazai hálózat mellett Lengyelországban és Csehországban rendelkezik irodákkal.

Fotó: Pexels

Hirdetés (x)

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...