Kövesse Facebook oldalunkat!

Hány évesen vagyunk a legkreatívabbak? – ez persze számos tényezőtől függ, ám a húszas éveikben járó fiatalokra általánosságban jellemző, hogy egyéni megoldásokat keresnek. A Start it @K&H inkubátora, az AIESEC és az InCube ezért olyan kreatív egyetemistákat vár, akiknek igazán izgalmas ötletük van, és készek arra, hogy ezzel saját vállalkozói karrierjüket beindítsák.

Kreatív, csapatban szívesen dolgozó egyetemistákat vár a K&H, az AIESEC és az InCube

A húszas éveikben járó fiatalokra kifejezetten jellemző, hogy egyedi látásmóddal rendelkeznek, és újszerű megközelítéssel szemlélik a mindennapi dolgokat.

Ha pedig ehhez kreativitás is társul, akkor abból könnyen lehet valami olyan új, szokatlan összefüggéseket, megoldásokat kombináló ötlet, ami üzleti szempontból is gyümölcsöző lehet. A Start it @K&H inkubátor az AIESEC és az InCube diákszervezetekkel közösen ezért olyan programot indít a kreatív, vállalkozó szellemű, csapatban dolgozni tudó egyetemisták számára, amelynek során egy különleges ötletből akár saját vállalkozásukat is beindíthatják.

Idea to Business program: így lesz az ötletből vállalkozás

Az Idea to Business (I2B) program keretében a 24 legígéretesebb fiatal jelentkező kap meghívást, hogy részt vegyen azon az egynapos workshopon, ahol tapasztalt szakemberek vizsgálják meg ötletüket, és segítenek abban, hogy elképzelésüket miként lehet vállalkozássá formálni.

  • A rendezvényen 4 fős csoportok dolgozzák majd ki részletesen az ötleteket, saját mentorok segítségével, majd a nap végén egy szakmai zsűri értékeli az eredményeket.
  • Így a résztvevőknek lehetőségük van megtanulni azt, hogy egy innovatív, vállalkozásra érdemes megoldásból hogyan építhető fel működőképes vállalkozás, illetve hogy egy kreatív ötlet hogyan formálható valósággá egy jól szervezett csapat segítségével.

Fotó: pexels

Hirdetés (x)

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...