Kövesse Facebook oldalunkat!

A K&H Biztosító 2017-ben 2,9 milliárd forint adózás utáni eredményt ért el, ami éves összehasonlításban 3 százalékos növekedést jelent – mondta Nik Vincke, a K&H Biztosító vezérigazgatója hétfőn Budapesten sajtótájékoztatón.

  • Tavaly a nem-élet üzletágban a bruttó díjbevételük 18 százalékkal emelkedett 2016-hoz képest, míg az élet üzletágban a tisztán kockázati életbiztosításoknál 25 százalékos volt a növekedés.
  •  működési eredmény a nem-élet területen 2,9 milliárd forint, az élet üzletágban 1,4 milliárd forint volt.
  • A nem-élet üzletág díjbevétele elérte a 32,5 milliárd forintot, a 18 százalékos éves szintű növekedés motorja a gépjármű felelősségbiztosítás volt.
  • A biztosító mérlegfőösszege tavaly év végén 167,5 milliárd forint volt.

Nik Vincke, a K&H Biztosító vezérigazgatója hozzátette:

„A magasabb színvonalú ügyfél kiszolgálás érdekében a teljes kárkezelési folyamatot digitalizáltuk, hogy megfeleljünk ügyfeleink egyre növekvő elvárásainak, aminek köszönhetően a kárrendezési idő jelentős mértékben tovább csökkent.”

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...