Barion Pixel
12.1 C
Budapest
- 2024. április 16.
/  Csongor
Kezdőlap Címkék Párizs

Címke: Párizs

Párizs egy, az Egyesült Államoktól függetlenebb és szuverénebb Európát akar

Az európai stratégia világos Kínát illetően, nem akar bármiféle elválást Kínától, mert ezt illúziónak tartja - jelentette ki a francia gazdasági miniszter szerdán Washingtonban.

Áll a bál: Ezt lehet tudni a franciaországi nyugdíjreform-ellenes tüntetésekről

Franciaországban kilencedik alkalommal tiltakoztak több százezren utcai felvonulásokkal és sztrájkokkal a kormány nyugdíjreformja ellen csütörtökön.

Lelépett Párizsból az ottélők negyede a járvány miatt

A koronavírus-járvány kisebb exodust idézett elő Párizsban, ahol a kijárási korlátozások kezdete óta a lakosság száma negyedével, csaknem 600 ezerrel csökkent - derül a francia statisztikai hivatalnak (Insee) az egyig legjelentősebb mobiltelefon-szolgáltatótól származó névtelen adatok alapján készített tanulmányából.

Franciaországban a koronavírus ellen egy maláriaellenes gyógyszert, a klorokint vetnék be

A francia egészségügyi minisztérium engedélyezte az elsősorban maláriaellenes hatóanyag, a klorokin tesztelését az új típusú koronavírus esetében - erősítette meg vasárnap Olivier Véran tárcavezető.

Franciaországban ismét rekordot dönt a turizmus

A 2015-ös iszlamista merénysorozat utáni hanyatlást követően és a tavaszi szakszervezeti sztrájkok ellenére idén először 90 millió külföldi turista látogathat el Franciaországba, s ezzel rekordot dönthet a világ elsőszámú turisztikai célországa

IDŐJÁRÁS

KIEMELT

SOKAN OLVASTÁK...

LEGFRISSEBB

INTERJÚK