Barion Pixel
11.3 C
Budapest
- 2021. szeptember 20.
/  Friderika
Kezdőlap Címkék Jelasity Radován

Címke: Jelasity Radován

Bankszövetség: Aki teheti kezdje újra törleszteni a hiteleit!

Aki teheti kezdje el újra törleszteni a hiteleit; a bankok támogatják az ügyfeleket a felelős egyéni döntés meghozatalában a 2022. június 30-ig meghosszabbított moratóriumban történő részvételről

Jelasity Radován: A fiatalok pénzügyi oktatása a pénzintézetek érdeke is

A fiatalok pénzügyi oktatása a pénzintézetek számára is fontos, a mostani diákok ugyanis a jövő banki ügyfelei - mondta Jelasity Radován, az Erste Bank elnök-vezérigazgatója, a Magyar Bankszövetség elnöke a Legyél te is Pénzügyi Junior Klasszis! című, a gimnazistáknak szóló vetélkedő online sajtótájékoztatóján szerdán.

A JÓTETT Bank ezúttal iskoláknak és diákoknak adományoz IT eszközöket

Országos IT és okos-eszköz adományozási programot indított a JÓTETT Bank a hátrányos helyzetű iskolák, pedagógusok, diákok számára. A Digitális Gyorsítósáv programban több mint kétezer, új vagy a bankokban már nem használt, de jól működő eszköz kerül gyermekekhez és iskolákba karitatív szervezeteken keresztül.

Erste Future Befektetési Program: befektetési csomag egy utalással, havi pár ezer forinttól

Egyetlen egyszerű utalással választhatnak kockázatvállalási hajlandóságukhoz, vagy a jövőről alkotott elképzeléseikhez illeszkedő befektetést az Erste ügyfelei. Az Erste Future Befektetési Programban már néhány ezer forintos havi megtakarítással is részesedhet bárki a részvénypiacok fellendüléséből

Az MNB jóváhagyta, hogy az Erste vegye át az Aegon Lakástakarék ügyfeleit

Október 25-ével átveheti az Aegon Lakástakarék portfólióját az Erste Lakástakarék – hagyta jóvá a Magyar Nemzeti Bank. A társasághoz így közel 64 ezer szerződés kerül, amivel piaci részesedése 14 százalékra nő.

IDŐJÁRÁS

KIEMELT

SOKAN OLVASTÁK...

LEGFRISSEBB

INTERJÚK