Kövesse Facebook oldalunkat!

Általában gomolyfelhős idő várható, olykor összeállhatnak a gomolyok, ezzel időszakosan felhős periódusokat okozva. Este az ország nagy részén átmenetileg csökken a felhőzet, majd délkelet felől először magas-, majd középszintű felhőzet sodródik fölénk, amely kedden nagyrészt az ország délkeleti felét fogja borítani. Másutt fátyol- és gomolyfelhős lesz az ég. 

Kedden főként a délkeleti, keleti tájakon fordulhat elő változó halmazállapotú csapadék. Az északi szél sokfelé lesz erős, a Nyugat-Dunántúlon és a Bodrogközben viharossá is fokozódhat.

  • A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -2, +2 fok között alakul, az északi derült, szélcsendes tájakon ennél hidegebb lehet.
  • A legmagasabb nappali hőmérséklet kedden 3 és 10 fok között valószínű.

Nyitókép: MTI/Komka Péter – Illusztráció.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...