Kövesse Facebook oldalunkat!

Hétfő délután és kedden is derült, napos idő várható kevés fátyolfelhővel, csapadék nélkül. Hajnalra foltokban ismét képződhet köd, ezek azonban kedden délelőttre megszűnnek. A délkeleti, déli szél hétfő délután a Dunántúl északi felén még megélénkülhet, egyébként gyenge vagy mérsékelt marad a légmozgás.

  • A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 5 és 10 fok között alakul, de a hidegre érzékeny helyeken néhány fokkal hidegebb lesz.
  • A legmagasabb nappali hőmérséklet kedden 19 és 23 fok között várható.

Kedd estig a Kárpát-medence időjárásában nem várható változás, marad a napos, csapadékmentes, enyhe idő.

Időjárási helyzet Európában

  • Kontinensünk középső, déli és keleti részeinek időjárását nagykiterjedésű anticiklon alakítja, így napos, csapadékmentes idő jellemző. Eközben Írország, valamint a Skandináv-félsziget északi része felett egy-egy ciklon örvénylik, hosszan elnyúló hullámzó frontjaik mentén sokfelé esik az eső. A csapadék mennyisége nem egy helyen a 20 mm-t is meghaladja, sőt Dél-Írországból és Galiciából 40-50 mm-es napi csapadékösszegekről is érkeztek jelentések.
  • A nyugati hidegfront előoldalán délies áramlással Franciaország fölé meleg levegő áramlik, a főnhatás segítségével Bordeaux környékén 30 fok körüli csúcsértékeket mértek. Közép-Európában is melegebb van az ilyenkor megszokottnál, a 20, 21 fok közeli maximumok több fokkal a sokévi átlag fölötti értéknek számítanak. 

Nyitókép: MTI.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...