Kövesse Facebook oldalunkat!

A Waberer Hungária Biztosító Zrt. idén várhatóan 1,2 milliárd forit biztosítási pótadó fizetésére lesz köteles, és azzal számol, hogy az összeg – az éves díjbevétel alakulásától függően – az ideivel nagyságrendileg megegyező lesz – közölte a Waberer’s International Nyrt. csütörtökön a Budapesti Értéktőzsde honlapján.

A biztosítási pótadó a Waberer’s Csoport számviteli politikájának megfelelően a cégcsoport EBIT-jét csökkenti – hívta fel a figyelmet a társaság.

A Waberer’s részvényeivel a Budapesti Értéktőzsde prémium kategóriájában kereskednek, szerdán a részvény záróára 1990 forint volt. A papír 1520 forint éves minimumot és 2870 forint éves maximumot ért el.

Hirdetés (x)

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...