Kövesse Facebook oldalunkat!

A sok napsütés mellett vasárnap többnyire kevés gomoly-, illetve fátyolfelhő lehet az égen. Az ország nagy részén nem várható csapadék, de az Alpokaljára besodródhat egy-egy zivatar.

Hétfőn több lesz a fátyolfelhő, sőt a Dunántúlon erőteljesebbé válhat a gomolyfelhő-képződés, amelyből délután, estefelé a nyugati megyékben záporok, zivatarok alakulhatnak ki. A légmozgás általában gyenge vagy mérsékelt lesz, de a hétfői zivatarokat már kísérhetik erős vagy viharos széllökések.

  • A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 7 és 12 fok között várható, de a hidegre hajlamos helyeken hűvösebb, míg a városokban, tópartokon enyhébb lesz a hajnal.
  • A legmagasabb nappali hőmérséklet hétfőn 26 és 31 fok között valószínű.

A Kárpát-medence időjárását eleinte még magasnyomás alakítja, amely hétfőn fokozatosan leépül, helyét egyre inkább a nyugatról érkező melegebb, ugyanakkor nedvesebb, labilisabb légtömeg veszi át.

Időjárási helyzet Európában

  • Európa időjárásában nincs jelentős változás: továbbra is magasnyomás dominálja a térséget, nincs számottevő fronttevékenység.
  • Helyi záporok, zivatarok főleg a nyugati tájakon alakulnak ki. Az Ibériai-félszigeten tovább tart a hőség, a csúcsérték néhol 35 fok közelében alakul.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...