Kövesse Facebook oldalunkat!

Vasárnap az ország északi felén főleg gomolyfelhőkre számíthatunk hosszabb-rövidebb napsütéssel, ugyanakkor dél felől vastagabb, összefüggőbb felhőzet húzódik egyre északabbra. Számottevő csapadék nem várható, inkább csak a déli megyékben fordulhat elő kisebb vegyes halmazállapotú csapadék.

Éjjel nagyrészt erősen felhős vagy borult lesz az ég, de főleg az északi országrészben előfordulnak kevésbé felhős területek is. Elsősorban a déli megyékben valószínű helyenként hószállingózás, néhol esetleg gyenge havas eső. Hétfőn a vastagabb, összefüggő felhősáv dél felé húzódik.

Napközben az ország nagy részén erőteljes gomolyfelhő-képződésre számíthatunk. A gomolyfelhők sokfelé összeállnak, de helyenként napos időszakok is lehetnek. Késő délután egyre többfelé csökken a felhőzet. Helyenként kialakulhat hózápor, néhol havas eső zápor, legnagyobb eséllyel egy középső összeáramlási zóna mentén. Egy-egy zápor sem kizárt. Az északi, északkeleti szél megélénkül, több helyen megerősödik.

  • A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -7 és -1 fok között várható, de a fagyzugokban -10 fok is lehet.
  • A legmagasabb nappali hőmérséklet hétfőn többnyire 2 és 8 fok között alakul.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...