Kövesse Facebook oldalunkat!

Nyugat felől fokozatosan megnövekszik, megvastagszik a felhőtakaró, késő este a Tiszántúlon is beborul az ég. Az éjszaka második felében elsősorban az Északi-középhegységben, valamint a keleti harmadban alakulhat ki gyenge vegyes csapadék, északkelet felé haladva növekvő eséllyel kisebb havazás.

Pénteken tovább szakadozik, csökken a felhőzet, általában változóan felhős időre van kilátás, keleten kevesebb, máshol több napsütéssel. Délelőttig az északkeleti határnál még szállingózhat a hó, ezt követően csapadék nem valószínű. Este délnyugatira fordul a szél, és elsősorban a Dunántúlon ismét megélénkül. Pénteken napközben a délies, az Észak-Dunántúlon viszont az északnyugati irányú szelet kísérhetik időnként élénk széllökések.

  • A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -3 és +3 fok között alakul, de az eleinte kevésbé felhős északkeleti tájakon hidegebb is lehet.
  • A legmagasabb nappali hőmérséklet pénteken többnyire 6 és 13 fok között alakul, északkeleten lehet ennél hidegebb.

Nyitókép: MTI.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...