Kövesse Facebook oldalunkat!

Vasárnap a Dunántúlon és a középső országrészben tovább vastagszik a felhőtakaró. Emellett az Alföldön is újra terjeszkedik a rétegfelhőzet, arrafelé ködös tájak is maradhatnak. Fátyolfelhők által szűrt napsütésre inkább csak az északkeleti megyékben számíthatunk.

Éjszaka az északi, északkeleti tájakon, hétfőn napközben a Dunántúl északnyugati részén is csökken a felhőzet, ugyanakkor délebbre továbbra is marad a sok felhő. Gyenge vegyes halmazállapotú csapadék leginkább a Dunántúlon fordulhat elő, elsősorban a hétfő déli órákig. Reggelig a Kisalföldön élénkülhet meg a délkeleti szél, amely éjszaka északira, északkeletire fordul, és hétfőn elsősorban a Nyugat-Dunántúlon és Bodrogközben erős lökések is kísérhetik. Emellett a keleti tájakon néhol hordhatja is a havat a szél.

  • A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 0 és -8 fok között alakul, de a kevésbé felhős, hófödte tájakon -10 fok alá hűl a levegő.
  • A legmagasabb nappali hőmérséklet hétfőn általában 1 és 5 fok között alakul, de északon, északkeleten ennél magasabb értékek is előfordulhatnak.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...