Kövesse Facebook oldalunkat!

Hétfő estig még csak a Dunántúlon szakadozik, csökken a felhőzet, keleten még marad a borult idő, de estére a keleti határvidéken is mindenütt megszűnik a csapadék. Éjszaka folytatódik a felhőzet lassú csökkenése, de az ország keleti felében még hajnalra is maradhatnak erősen felhős, borult körzetek.

Kedden a Dunántúlon gyengén felhős, napos idő várható, de már a Dunától keletre is egyre többfelé süthet ki a nap. Számottevő csapadék sehol sem lesz, de a Salgótarján-Szeged vonalban egy-egy futó zápor, hózápor kialakulása nem kizárt. Az északnyugati, északi szél hétfőn a Dunántúlon erős lesz, keleten mérsékelt marad a légmozgás, kedden élénk szélre viszont már szinte országszerte számíthatunk.

  • A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet többnyire -5 és +1 fok között alakul, de a havas, szélvédett, derült tájakon ennél akár több fokkal hidegebb is lehet.
  • A legmagasabb nappali hőmérséklet kedden 2 és 6 fok között alakul.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...