Kövesse Facebook oldalunkat!

Estétől ismét többfelé képződik köd, terjeszkedik a rétegfelhőzet, a ködös tájakon szitálás, néhol ónos szitálás előfordulhat. Hétfőn az éjszaka képződött köd és rétegfelhőzet fokozatosan feloszlik, és az ország nagy részén több órára kisüt a nap.

Elsősorban azonban a Nyugat-Dunántúlon tartósan borult, párás maradhat az idő, de kisebb körzetekben keleten is beragadhat a rétegfelhőzet. A légmozgás többnyire mérsékelt marad.

  • A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -4 és +5 fok között alakul, a kevésbé felhős tájakon akár -4 fok alatti hőmérséklet is kialakulhat.
  • A legmagasabb nappali hőmérséklet hétfőn a borult részeken 10 fok alatt alakul, másutt 11 és 13 fok közé emelkedik.
Hirdetés (x)

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...