Kövesse Facebook oldalunkat!

Elérte legmagasabb pontját Budapest egyik legnagyobb lakóparkja, a Duna Terasz Grande – olvasható a D&B Ingatlanfejlesztő-Csoport és a KÉSZ Csoport MTI-nek eljuttatott közös közleményében.

A D&B Ingatlanfejlesztő-Csoport fejlesztésében és a KÉSZ Csoport kivitelezésében megvalósuló komplexum 790 lakással 19 üzlettel és belső parkokkal, közösségi tetőteraszokkal várja majd a Duna-part egyik frekventált szakaszán, a Foka-öbölben a leendő lakókat. A főváros XIII. kerületében található lakóparkot 2023-ban adják majd át.

A közlemény idézte Tápai Árpádot, a KÉSZ Csoport generálkivitelező vállalatának, a KÉSZ Építő és Szerelő Zrt.-nek a vezérigazgató-helyettesét, aki elmondta a több száz lakásos komplexum a KÉSZ Csoport számára az eddigi legnagyobb lakóingatlan célú kivitelezés.

Tóth Csaba, a D&B Ingatlanfejlesztő-Csoport ügyvezető igazgatója a közlemény szerint arról számolt be, hogy a Duna Terasz Grande nem csak építészetileg, hanem értékesítési volumenét tekintve is fontos mérföldkövet ért el: az értékesítés kezdete óta, nyolc hónap alatt a lakások csaknem 60 százaléka talált gazdára.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...