Kövesse Facebook oldalunkat!

Általában sok napsütés várható, sőt a Dunántúl nyugati részén felhő is alig lesz az égen. Ezzel szemben az ország keleti kétharmadán nagyobb számban is képződhetnek gomolyfelhők, amelyek időnként eltakarhatják a napot.

Száraz idő lesz, legfeljebb az északkeleti határnál fordulhat elő szombaton jelentéktelen zápor. Éjszaka kiderül az ég, de nagyobb eséllyel a keleti, északkeleti területeken maradhatnak felhősebb tájak is. A légmozgás gyenge vagy mérsékelt marad.

  • A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 6 és 13 fok között alakul, de a hidegre hajlamos helyeken ennél hidegebb is lehet.
  • A legmagasabb nappali hőmérséklet szombaton 22 és 27 fok között várható.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...