Kövesse Facebook oldalunkat!

Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter mai kormányinfón jelentette be, hogy a pünkösdi hétvégét követően országszerte megszűnik az ingyenes parkolás. Pünkösd hétfőn egész nap még lehet ingyenesen parkolni, viszont kedden üzemkezdettől már fizetni kell a parkolásért.

Gulyás Gergely közölte, hogy a nyitással kapcsolatos további részleteket Orbán Viktor miniszterelnök a pénteki nap folyamán fogja bejelenteni.

Aki ezidáig még nem váltotta ki az éves lakossági várakozási engedélyét, az siessen ezt elintézni.

Az ingyenes parkolás egyébként vasárnap éjféllel amúgy is lejárt volna, a kormány ezt nem hosszabbította meg.

Nyitókép: Biztosító Magazin.

Hirdetés (x)

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...